Werken bij B-leaf

Realisatie

Realiseren door assembleren

De realisatie bestaat uit de montage van de eigen geproduceerde elementen en de systeemoplossingen van partners. Op de bouwplaats assembleren onze teams alle onderdelen tot het integrale casco (plus) gereed is. We assembleren dus niet alleen de houtbouw maar ook het eventueel benodigde staal, beton, kalkzandsteen etc. om vervolgens een totaal casco te kunnen opleveren.

Onze eigen montage optimaal voorbereid.

Stuur je vraag en/of je gegevens en
wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gecombineerde aanpak

Deze integrale aanpak die bestaat uit engineering, productie en realisatie, is iets dat de B-group al jaren doet en dat resulteert in een bedrijf vol kennis en ervaring. Zo heeft B-smart veel verstand van het projectmatig realiseren van bouwdelen voor projecten met eigen teams maar ook met het aansturen van partners die slechts delen van de integrale oplossing uitvoeren. B-happy is expert in de integrale uitvoering van projecten. Afhankelijk van de wensen van de klant kan B-happy breed worden ingezet tijdens de realisatie. Mocht het wenselijk zijn dan kan B-too ondersteunen op het gebied van interieurontwerp.

Al onze gecombineerde inspanningen hebben het uiteindelijke doel om het fysieke bouwproces zo vlot mogelijk te laten verlopen met de minste overlast voor de omgeving en met zo min mogelijk verrassingen.

B-too, B-invented, B-smart, B-leaf & B-happy

maken deel uit van de B-group